miercuri, 26 august 2015

Probleme la bloc.

Numele meu este Ion si de 1 an m-am mutat la casa dupa ce 35 de ani am stat numai la bloc. Viata este diferita la casa si sunt multe aspecte pozitive insa si multe negative. As putea vorbi foarte multe de plusuri si minusuri insa vreau sa mentionez un singur lucru, faptul ca o problema a aparut din ce in ce mai des si nu poate fi remediata. O sa va explic in continuare care a fost problema:
                De o perioada de timp s-au infundat tevile pentru ca scurgerea nu este perpendicular si datorita grasimi acumulate de la spalatul vaselor s-au depus pe tevi.  Pentru toate aceste probleme am avut nevoie de separator de hidrocaburi ce este foarte foarte bun. De 6 luni de cand il am nu a mai fost nevoie de sarpe sau de alta firma care sa vina sa desfunde tevile. Separatorul este din plastic, polipropilena mai anume si este un material foarte rezistent. Va recomand firma din Bucuresti de unde l-am si cumparat. Mai sus voi pune link sa puteti gasi mai usor si sa nu cautati pe net foarte mult.

                Ma declar multumit si sper ca pe aceasta cale separatorul sa ajute si alte personae ce se aflau in aceeasi situatie ca si mine.